top of page
B Nestje Maart 2020
IMG_2512.jpg

Wat hebben we het leuk gehad met ons "Corona"nestje, geboren op 12 maart 2020. Door corona waren we allemaal thuis en hebben we optimaal van het nestje kunnen genieten. De hondjes hebben sinds medio mei allemaal een fijn huis gekregen. Eerlijk zeggen, het afscheid viel ons zwaar na zo een lange tijd intens genieten. We wensen alle nieuwe honden baasjes heel veel geluk met de pup! 

DapperRijk Beer Boris
IMG_0892.jpeg

Beer Boris, de drie vlekken op de rug zijn van Boris, een lief, pittig speels beestje. Hij was al heel snel de grootste van het stel! Hij heeft een huis gevonden in Heemskerk bij Femke en haar gezin!

DapperRijk Bobbie Brutus
d42358dd-175d-4d7a-90d0-0d14dce621ea.jpg

Bobbie Brutus, de aller aller allerliefste van het stel! Hij woont nu in Bergen Noord Holland bij Rob en Joanne.

DapperRijk Boef Bassie
f525446b-446a-4231-88ce-4d521798bcb1.jpg

Boef Bassie, geboren als de kleinste en na 8 weken nog steeds de kleinste, maar zeker niet de minst felle. Een heerlijk pittig beestje. De hartenbreker van velen. Bassie heeft een fijne familie gevonden in Maastricht en blijft daar ook Bassie heten! 

Van Samantha en Leroy ontvingen we deze review!

Vanaf het eerste contactmoment voelde het al helemaal goed. Leuke kennismaking met Dibbes en Diesel en tussendoor mooie updates van de hele zwangerschap. Toen het nestje er was bleef dit ook zo doorgaan en konden we, buiten het puppybezoekje, ruimschoots genieten van de leuke fotos en uitjes! Wat zijn we jullie dankbaar voor de goede zorgen, dat uiteindelijk terug te zien is in onze super lieve, leuke liergierige pup Bassie. Martine en Bob (en Cynthia ;) ) we houden contact en zien jullie graag eens terug in het mooie Maastricht voor een bak koffie en een stuk vlaai!

DapperRijk Bea Blij
3935a548-0590-485f-8dc9-b13d3d6059ac.jpg

Bea Blij, de meeste felle van het hele stel! Bea krijg je niet klein! Een prachtige pittige dame, zij woont nu in Heemstede bij Tonja en Cor.

Eerste Nestje Dibbes
IMG_2007klein.JPG

 4 januari 2020, Dibbes begint de eerste verschijnselen van loopsheid te tonen.Ze is heel erg aanhankelijk en zodra wij op de bank zitten kruipt ze onmiddelijk zo dicht mogelijk bij ons. Het eerst volgende nestje bij DapperRijk zal van Dibbes zijn! 

DapperRijk Bo Bumper
IMG_3580.jpg

Bo Bumper, de oogappel van onze Cynthia, wat een heerlijk, lief een speels mannetje! Bumper heeft een fijn gezin gevonden in Zeeland bij de familie Slijkhuis.Zie hier hun review:

 

Twee dagen geleden hebben wij Bumper opgehaald. Het is een erg lieve en enthousiaste pup. We merken dat hij tot nu toe een goede opvoeding heeft gehad, want hij is contactgericht, maar ook heel evenwichtig. Een geweldig beestje.
Martine en Bob en Bob hebben ons heel goed geïnformeerd in de afgelopen weken en we hadden daardoor alle vertrouwen dat we een goed hondje kregen. Dat is gebleken. We zijn erg blij met ons nieuwe gezinslid
Martine en Bob bedankt!

 

DapperRijk Betsie Brown
7c4aba20-3923-4658-bac9-a3b5b74c72ed.jpg

Betsie Brown Bobbi, de eerste met een wit oog, daarom zo bijzonder voor ons. Bobbi blijft nog dicht bij ons, en ook een beetje van DapperRijk. Ze woont bij Carla en Jody.

Litter Dibbes & Diesel
LitterplanDieselenDibbes.JPG

Dibbes zal zodra zij daar klaar voor is gedekt worden door Diesel. We verwachten dan in het voorjaar van 2020 de pups. Heb je interesse in een pup of wil je alleen op de hoogte blijven vul dan even het contactformulier in! We houden je op de hoogte van de dekking,  zwangerschap ende komst van de pups!

bottom of page