top of page
Liefde voor Dapper

Onze liefde voor de Jack Russell terriër is begonnen met ons eerste hondje Dapper. Tijdens een camper vakantie in Noorwegen, kwamen wij terecht op het prachtige schiereiland Karmøy. Het schiereiland stal ons hart met haar prachtige vergezichten, witte huisjes en mooie stranden. Tijdens een fietstocht reden we per toeval langs een voortuin vol Jack Russell pups. We stopten om even te kijken.  Voordat we het wisten hadden we een pup in ons armen en waren we tot over ons oren verliefd.  Het contact met de eigenaresse van het kennel werd gelegd.....Zo kwam het dat we op 25 mei 2016 de kleine Dapper in ons armen sloten, ze was toen 15 weken oud. 

We raakten steeds meer bekend in de Jack Russell wereld en wilden heel graag nog een Jack Russell als kameraadje voor Dapper. We snuffelden aan shows, haalden de juiste kwalificaties en medische keuringen en in 2018 hebben we met Dapper een nestje gefokt, daaruit kregen wij zes prachtige pups waaronder de kleine Dibbes. Na 9 weken, vlak voordat de pups het nest verlieten is Dapper tot ons grote verdriet aangereden en als gevolg daarvan overleden. De pups wonen inmiddels allemaal bij hun nieuwe baasjes. De kleine Dibbes speelt regelmatig met haar broers en zussen.

eb18a99b-28ae-4353-8267-2a5c6968942a (1)
20171018_173450.jpg
Beemster polder

DapperRijk bevindt zich in de Beemster polder! Ons huis staat aan de Zuiderweg, we hebben een prachtig uitzicht op de Beemster dijk. Daar wandelen we dan ook regelmatig met Dibbes.

Dibbes meets Wijk aan Zee
Wijk aan Zee

In de zomer zijn we vaak in ons strandhuis in Wijk aan Zee. De honden gaan uiteraard mee! Niets is lekkerder dan ravotten op het strand.

IMG_4922.jpg
Stoer

Dit is Stoer, de grootste vriend van Dibbes! Stoer is bij ons geboren op 6 mei 2018. Van de vijf kittens hebben we hem gehouden. De andere kittens maken het goed bij hun nieuwe families.

bottom of page