top of page
DapperRijk Pups
e235a6c0-86ea-4957-9713-7291a97a3a50.jpg

Voor wat betreft de nestjes zijn we momenteel in afwachting van de loopsheid van Olly en Dibbes. Dat wordt niet meer in 2022, pas vanaf 2023 voorjaar verwachten we dan weer pups.

 

We houden je op de hoogte via Facebook en deze website.!

 w www.facebook.com/DapperRijk.

Socialisatie
IMG_3601.jpg

DapperRijk pups zijn gesocialiseerde pupjes. De pups groeien in de woonkamer op. Ze komen dus veel in aanraking met allerlei geluiden, zoals het geluid van de stofzuiger en van bezoekers. Ook raken zij zo gewend aan katten, die ook in de woonkamer zijn! 

Gastgezin
IMG_0126.JPG.jpg

Omdat wij niet alle pups in huis kunnen houden zoeken wij soms gastgezinnen of liever, partners. DapperRijk blijft eigenaar van de hond, het gastgezin zorgt hierbij dagelijks voor de hond en zorgt dat het in goede conditie is voor een show of keuring . Als het zover is zetten we de hond in voor het fokken van een nestje. Het betreft een intensieve samenwerking, die vooral heel leuk moet zijn, we hebben samen een hondenkind!

Gezondheid
IMG_3580.jpg

Wij fokken hondjes volgens de regels van de raad van beheer en de jack russell vereniging.

 

Bij 6 weken oud worden de pups goed nagekeken door de dierenartsen van Dierenartsen praktijk Purmerend en ze krijgen dan ook de pupenting. Ook ontwormen wij de pups. Rond 8 weken oud mogen ze mee met hun nieuwe baasjes.

 

Wij willen graag dat het juiste pupje bij de juiste baas terechtkomt, daarom worden de pups pas echt uitgekozen zodra zij 6 tot 7 weken oud zijn. 

bottom of page