9599bc89-cfff-41a9-8e8f-5e17dc626f2b.jpg

Mei 2020 - Het eerstvolgende nestje zal van Mila zijn, in het najaar 2020. We krijgen momenteel veel aanvragen voor pups, maar we houden geen wachtlijst bij. Zodra Mila drachtig is zullen wij dat op Facebook communiceren en kunt u zich inschrijven. Volg ons op www.facebook.com/DapperRijk voor de laatste info. 

IMG_3580.jpg

Wij fokken hondjes volgens de regels van de raad van beheer en de jack russell vereniging.

 

Bij 6 weken oud worden de pups goed nagekeken door de dierenartsen van Dierenartsen praktijk Purmerend en ze krijgen dan ook de pupenting. Ook ontwormen wij de pups. Rond 8 weken oud mogen ze mee met hun nieuwe baasjes.

 

Wij willen graag dat het juiste pupje bij de juiste baas terechtkomt, daarom worden de pups pas echt uitgekozen zodra zij 6 tot 7 weken oud zijn. 

20180310_095751.jpg

Heel af en toe hebben wij een nestje. Wij vinden het belangrijk dat de pups het naar hun zin hebben bij de nieuwe eigenaren. We zoeken daarom eigenaren die voldoende tijd aandacht en liefde kunnen geven aan de pup. Dan genieten wij er ook extra van!  We ontvangen graag updates en foto's van de pup. 

IMG_3601.jpg

DapperRijk pups zijn gesocialiseerde pupjes. De pups groeien in de woonkamer op. Ze komen dus veel in aanraking met allerlei geluiden, zoals het geluid van de stofzuiger en van bezoekers. Ook raken zij zo gewend aan katten, die ook in de woonkamer zijn! 

IMG_0126.JPG.jpg

Omdat wij niet alle pups in huis kunnen houden zoeken wij gastgezinnen of liever, partners. DapperRijk blijft eigenaar van de hond, het gastgezin zorgt hierbij dagelijks voor de hond en zorgt dat het in goede conditie is voor een show of keuring . Als het zover is zetten we de hond in voor het fokken van een nestje. Het betreft een intensieve samenwerking, die vooral heel leuk moet zijn, we hebben samen een honden kind! 

 

Heb je interesse neem even contact met ons op!! 

© DapperRijk.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
whatsapp-300x194.png