ECVO test

Op 29 juli zijn Mila en Diesel, bij het Medisch centrum voor Dieren ECVO goedgekeurd! Wij zijn blij! 

Aankeuring NVJRT

12 juni 2021, Hoera Whisky en Olly zijn vandaag goedgekeurd bij de aankeuring van de NVJRT te Woudenberg. Beiden hebben mooie rapporten. Keurmeesters Joke Bode en Gerda van Stuivenberg.

Pups !

Maart 2020 -Vanmorgen was het zover! Dibbes beviel van 6 prachtige pups! En wel 4 reutjes en 2 teefjes! Dibbes is moe, maar heel voldaan! 

Dogshow Eindhoven

Op 8 februari deden Diesel en Martine mee aan Dogshow Eindhoven. Diesel moest weer even wennen en was wat onrustig. In de tussenklasse werd hij eerste! In de volgende ronde moesten we tegen prachtige kampioenshondjes...  geen schande om daar van te verliezen! Lees meer over de uitslag en het keurrapport!

Vervolgcursus

In januari 2020 start Martine met de vervolgcursus Voortgezette Kynologische kennis. De cursus wordt georganiseerd door de Kynologen Club West Friesland.

Vakantie 2019

Diesel en Dibbes hebben in september en oktober een heerlijke vakantie gehad, een rondje Europa! Ze bezochten onder andere Oostenrijk, Kroatië, Montenegro, Italië en Frankrijk! Het zijn echte travel-camperdogs geworden! Overal waar ze kwamen hadden we veel bekijks! 

17 mei 2019. Diesel en Mila zijn naar de dierenarts geweest voor de EVCO ogen keuring en de patella keuring. Bij beide hondjes zijn de ogen en de patella's goed gekeurd. Ook deze goede uitslagen zijn weer een vereist voor door de Raad van beheer goedgekeurd stamboom nestje.

13 december 2018. Geboren op 29 augustus, op 13 december in onze DapperRijk familie gekomen; Diesel! Een prachtige reu uit het Hunter Hawk kennel uit Noorwegen. Uit dit kennel is onze Dapper destijds ook gekomen, vandaar dat we graag weer een hondje uit dit kennel wilden. Daar is de liefde voor Jack Russells begonnen! Diesel is een heerlijk ventje en heeft een prachtige stamboom. Lees hier alles over onze Diesel!

Basis cursus Fokken

20 november 2018. In November 2018 is Martine gestart met de cursus " Fokken en houden van Honden", deze cursus wordt gegeven door KCWF in Alkmaar. In juni 2019 vindt het examen plaats.

Prachtige pups!

Op 16 juli 2021 is Dibbes bevallen! De pups zijn prachtig, en na een week al lekker mollig!  We genieten met volle teugen! Hou onze facebook pagina in de gaten als je ze wilt volgen! www.facebook.com/DapperRijk

Of kijk hier! 

Whisky!

December 2020, Hoera! Whisky is bij ons gekomen! Whisky komt uit Rusland, een prachtige reu. In Rusland heeft hij inmiddels al zijn kampioenspunten gehaald. Wij zijn blij met Whisky! Lees hier alles over Whisky!

Dogshow Groningen

Op 29 februari waren wij aanwezig bij Dogshow Groningen! Daar haalde Diesel weer een mooie Excellent met een heel mooi keurrapport van keurmeester Dhr J. Walsh. Diesel is een beetje aan het puberen, dus het lopen ging niet heel goed! Volgende keer beter!

Dibbes

Dibbes en Diesel hebben het heel gezellig gehad samen. Op 14 februari gaan we naar de dierenarts voor een echo. Dan weten we of Dibbes pups gaat krijgen van Diesel! We wachten in spanning af!

Diploma Honden Fokken!

11 november 2019. Afgelopen jaar heeft Martine de cursus Basis Cursus Fokken en Houden van Honden van de Raad van beheer gedaan. Ze volgde de cursus bij de KCWF, Kynologen Club West Friesland,  in Alkmaar. De cursus bevat onderwerpen als erfelijkheidsleer, voortplanting, gezondheid rond het nest, wetten en regels, gedragsleer en voeding en verzorging.In juni waren de eerste examens, in oktober rondde zij met één her-examen de cursus af en kreeg zij in november het officiële diploma.

10 juni 2019. Diesel en Dibbes deden vandaag mee aan de Pinkstershow in Venray.  De keurmeester was mevrouw Joke Bode.  Diesel,  behaalde een "Uitmuntend", en een 2e prijs in de jeugdklasse reuen. Een prachtig resultaat voor zijn eerste show! Dibbes mocht naar huis met een "Zeer Goed". Ook dat is weer prima! Nog een goede keuring met Diesel te gaan en de kwalificaties voor een eerste nestje tussen Diesel en Dibbes zijn compleet!

 6 april 2019 . Diesel en Dibbes en Mila deden vandaag mee aan de Dogshow Zwolle.  De keurmeester was mevrouw  Monica Blaha uit Oostenrijk. Diesel behaalde een "Veelbelovend" en werd beste pup en we mochten door naar de erering! Dibbes en Mila haalden beiden een "Zeer Goed".

Kennelnaam

20 november 2018. De kennelnaam DapperRijk is goed gekeurd door de Raad van Beheer en staat geregistreerd onder nummer 270267. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging  Jack Russel Terriër en fokken ook conform het Verenigingsfokreglement en de regels van de Raad van Beheer. 

DapperRijk logo

15 november 2018. DapperRijk heeft een logo gekregen! Dapper in het middelpunt van de ondergaande zon die wij regelmatig vanuit onze achter tuin zien. Het Rijk van Dapper dus! Het logo is gemaakt door de vader van Martine, Piet Oortwijn. De foto is gemaakt in maart 2018, toen Dapper voor dekking bij kennel Blossum Jacks in België was.

Echo!

17 juni 2021, Hoera ! De echo is overduidelijk! Dibbes is drachtig! Half juli verwachten wij de pups. Wij hebben er zin in! 

Alle pups zijn inmiddels gereserveerd.

ECVO Mila

Mei 2020- Hoera ! Mila heeft een helemaal goed gekeurd ECVO rapport! Wij zijn blij!

Pups van Dibbes & Diesel

Hoera Dibbes is drachtig! In Maart krijgt Dibbes haar eerste pups ! Je kunt Dibbes en haar dracht volgen in het " Volg Dibbes blog" !

Pups van Dibbes & Diesel

In 2020 zullen wij Dibbes laten dekken door Diesel. Wij kijken nu al erg uit naar dit prachtige nestje. 

Kampioen!

3 november. Diesel en Dibbes doen af en toe mee aan hondenshows. Afgelopen november deed Diesel mee aan de clubmatch van de NVJRT. 82 Jack Russell hondjes deden mee. Diesel werd eerste van alle reu hondjes in de jeugdklasse, en tweede van alle deelnemende reuen. RES-CAC ! Met meerdere van deze prijzen kun je Nederlands kampioen worden. Meer informatie en de showuitslagen vind je bij de honden pagina's van Diesel, Dibbes en Mila

8 juni 2019. Martine deed vandaag examen voor de "Basis Cursus Fokken en Houden van Honden", deze cursus wordt georganiseerd door de Raad van Beheer. De modules, Erfelijkheidsleer, Voortplanting, Gezondheid, Verzorging en voeding, Wetten en Regels, Gedragsleer werden behandeld. 

Binnenkort volgt de uitslag!

 3 maart 2019. Diesel en Dibbes deden vandaag mee aan de Dogshow Groningen.  De keurmeester was mevrouw Ellen Hontoin Koit. Diesel behaalde een "veelbelovend" en werd beste pup. Dibbes haalde een "uitmuntend" en werd derde in haar leeftijdsgroep. Mooie resultaten en geweldige hondjes natuurlijk! 

Shownieuws

15 december 2018. Winner Show Amsterdam, Keurmeester mw A. van Bussel-Tersteeg.

Zeer Goed. 

Bekijk hier meer de hondenshow resultaten van Dibbes!

Agenda

De allerlaatste nieuwtjes en mooie foto's vindt u op Facebook en Instagram. Volg ons daarom op Facebook of instagram!