25-05-2020
AMBER HEEFT INMIDDELS BAASJE GEVONDEN! 

Van tijd tot tijd vinden wij  het leuk om een collega Jack Russell fokker uit het buitenland te helpen bij het vinden van een baasje voor hun hondjes. Wij zoeken daarom nu een goed huis voor Amber. Amber is een actief hondje, ze is nieuwsgierig heeft graag mensen om zich heen en gaat ook goed samen met andere honden. Het teefje is geboren op 8 april en heeft een Fci stamboom.  Eind juli is zij klaar om het nest te verlaten. Zij is dan 15 weken oud.

Informatie over de ouder dieren is bij ons bekend, beide ouderdieren zijn junior kampioen in hun land. 

 

Hondjes uit het buitenland mogen pas naar Nederland komen als zij 15 weken zijn, dit in verband met de verplichte rabiës inentingen, die pas gegeven mogen worden als pups 12 weken oud zijn, na 3 weken mag de pup dan naar het buitenland reizen. Wij hebben zelf ook Diesel en Dapper uit het buitenland geïmporteerd, ze zijn dan nog steeds erg speels en echt toe aan het vormen van een team met een baasje.

Zodra de pup in Nederland bij  de nieuwe eigenaar is aangekomen help ik u graag verder met het de registratie in Nederland en het eventueel omzetten naar Nederlands stamboomnummer.

Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar info@dapperrijk.com

© DapperRijk.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
whatsapp-300x194.png